Handelsbetingelser

handelsbetingelser

Senest revideret 16 juni 2023


Stillbilleder og videoproduktion er at betragte som et færdigt profukt med de betingelser, vi sammen har indgået, før vi udfører opgaven.privatkunder


Der forudbetales 100% senest på fotograferingsdatoen jf. fremsendte faktura. 


erhvervskunder


Nye erhvervskunder forudbetales 100% inden opgavestart.

Eksisterende erhvervskundeder faktureres 50% forud og 50% efter opgavens udførelsestillbilleder


brugsrettigheder


Fotograf Anders Abildtrup Kofoed ejer 100% rettighederne til billedmaterialet
Kunden får brugsret til billedmaterialet.
Tredjepart har ingen brugsret, men kan tilkøbe sig brugsret. 


udlevering af råmateriale


Jeg udleverer ikke rå billedfiler (RAW). Jeg opbevarer som udgangspunkt rå-filerne, hvis kunder ønsker at bestille andre beskæringerredigerede billedmateriale ubegrænset jf. den aftale indgået inden opgavens udførelse. Jeg gemmer ikke billeder, som er kasserert i sortering og udvælgelsesprocessen.


levering og brug


Jeg leverer som udgangspunkt færdigbehandlede billedefiler (.JPG) via mig kundesystem, hvor alle færdige billedfiler leveres hhv. aftalt redigering og format. Dette galleri leveres med brugernavn og adgangskode, for at beskytte jeres billeder og privatliv for offentlig adgang.
Download af billedfiler sker også gennem denne løsning.


tryksager


Du kan som kunde hos mig, købe tryksager. disse tryksager anses som et færdigt produkt ved levering. dog har du som forbruger 2 års reklamationsret på alle fysiske tryksager fra datoen ordren er modtaget.
Tryksager sendes indenfor 1 - 4 uger efter bestilling, og sendes med Post Nord eller GLS til din adresse oplyst ved bestilling.


videoproduktion


brugsrettigheder


Når man køber en videoproduktion, så køber man en færdig video eller kortfilm. Der må derfor ikke klippes, redigeres, eller foretage yderligere ændringer i materialet uden samtykke. Heller ikke benytte udvalte klip i andet materiale fra tredjepart uden forudgående skriftlig samtykke. Der vil være tilfælde, hvor jer - uden merbetaling, giver samtykke og er derfor bekendt med situationen. 


levering og brug


Jeg leverer et færdigt videoprodukt, denne må jf. den aftale indgået anvendes efter de gældene vilkår og betingelser aftalt.

udlevering af råmateriale


Når man køber et produkt, så køber man den færdige vare, ikke råmaterialet


frikøb af materiale


Det er muligt at frikøbe rå-billeder eller Video-filer. Dette koster +50% af opgavens samlede pris, dog minimum kr. 6.500 + tilpas en stor harddisk, timeforbrug for kopiering til harddisk og forsendelse. Bemærk at fotografens Navn ikke må fremgå af fritkøbt materiale på noget måde.


retur- og reklamationsret


returret


Du har ikke returret på stillbilleder, tryksager, videoproduktioner og kurser, da det er at betragte som et bestilt færdigt produkt.

Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst for en løsning.


reklamationsret


Hvis du har købt tryksager (billedprint, rammer, lærred m.v.). disse tryksager anses som et færdigt produkt ved levering. dog har du som forbruger 2 års reklamationsret på alle fysiske tryksager fra datoen ordren er modtaget hos dig.