FAQ

ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, som mine kunder har stillet mig, og svarene herpå. Har du stadigvæk spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

hvornår ved vi, at vi har booket dig?


Efter at vi har holdt et formøde, og i ønsker at vi skal fortsætte samarbejdet, skal I udfylde kontrakten her. denne er den formelle aftale at i ønsker at have mig som fotograf til jeres bryllup. Når kontakten er sendt, modtager i en faktura på 2.000 kr. herefter modtager i en bekræftelse på datoen, når pengene er betalt.hvor mange timer er du med til vores bryllup?


Jeg har et antal pakker, som i kan bestille, men ingen bryllup er ens, og derfor tilpasser vi en pakke, efter så den passer lige præcis jeres ønsker og behov. Ligeledes ved vi at en tidsplan hurtigt kan skride, derfor kører jeg med timepris udover det aftalte. kører du kun på sjælland?


Jeg kører i hele Danmark, bemærk dog at bro/færge vil blive faktureret. Er bylluppet på en af øerne, som kun har færge, kan dette have betydning for afgangstiderne. 


hvor mange billeder får vi?


Jeg har ingen grænser for hvor mange billeder i maksimalt får, i alle mine pakker, står det angivet minimum antal billeder der leveres, men ofte er antallet langt højere!